lunes, 27 de septiembre de 2010

V TRIATLÓ SALOU 2010

La triatleta del C.A. Igualada Elena Barlabé acaba 2a al circuit Àsics Triatlhon-Sèries 2010

Diumenge passat 26 de setembre a les 8:30 del matí es donava la sortida al V Triatló Salou i última prova del circuit Àsics Triatlhon-Sèries (després de les triatlons de Gavà, Barcelona i Tossa). Malgrat el fort vent i el fred, 925 triatletes ( 90 noies) van prendre la sortida i van haver de fer les distàncies d’una triatló esprint: 750 metres de natació a la platja de Llevant, amb la mar força picada i amb una temperatura que gairebé obligava l’ús de neoprè, 20km de ciclisme en un circuit de 2 voltes i tancat al trànsit, i per acabar 5km de cursa a peu també en 2 voltes pel passeig marítim.
Els guanyadors absoluts de la triatló van ser Albert Parreño (C.VO2) amb un temps de 0:57:53 i Núria Padrisa (C.N Reus Ploms) amb un temps de 1:09:27.

Pel que fa els resultats dels integrants del C.A. Igualada Triatló-Petromiralles, destacar en l’apartat femení la 6a posició d’Elena Barlabé, amb un temps de 1:15:11, obtenint així els punts necessaris per acabar en 2a posició a la general del circuit Àsics Triatlhon-Sèries, tant sols superada per Núria Pubill.
Pel que fa als representants masculins de la secció i van participar el Victor, l’Aleix i l’Oleguer amb els següents resultats: 109é el Victor Gutiérrez amb un temps de 1:11:27 , 141é l’Aleix Carbonell amb un temps 1:12:46 i 277é l’Oleguer Suñé amb un temps 1:18:18.