martes, 30 de marzo de 2010

XII DUATLÓ DE MATARÓ I XVII DUATLÓ SANT JOAN DE LES ABADESSES 2010

L’equip femení del CAI Triatló Petromiralles i Anna Noguera, sots-campiones i campiona júnior del rànquing català de duatlons de muntanya.



El passat diumenge, 28 de març, es va disputar la 12a Duatló de Muntanya Ciutat de Mataró. Amb aquesta prova es va donar per finalitzada la temporada de duatlons de muntanya. L’equip femení, format per l’Anna Noguera, la Carol Gimènez, la Mar Franco i la Maria Casanova, arribava a la línia de sortida amb l’aspiració d’aconseguir el sots-campionat del rànquing català. Amb una gran actuació col·lectiva de totes les duatletes de la capital de l’Anoia es va assolir l’objectiu. Les igualadines van quedar primeres per equips a Mataró per davant de les noies del C.N. Reus Ploms, aconseguint d’aquesta manera els punts necessaris per assolir la segona plaça al rànquing per clubs.
Cal resaltar també les grans actuacions a nivell individual. L’Anna Noguera va quedar 4a de la classificació general i 1a de la seva categoria amb un temps de 1:54:50. Amb aquesta gran actuació, l’Anna s’acosta a les grans especialistes catalanes en duatlons de muntanya signant una gran progressió i es converteix en la campiona júnior en el rànquing català de duatlons de muntanya. La Carol Gimènez va quedar 5a absoluta amb un temps de 2:00:30. La Mar Franco va quedar 8a absoluta amb un temps de 2:01:47. I la Maria casanova va quedar 14a amb un temps de 2:15:18. L’equip masculí del CAI Triatló Petromiralles va tenir dos representants: el Josep Malavé va quedar 48è absolut amb un temps de 1:43:59 i el Marc Codina va quedar 58è de la general i 4t de la seva categoria amb un temps de 1:46:05.

Per altra banda, aquest passat cap de setmana també es va disputar la 17a Duatló de carretera de San Joan de les Abadesses on hi havia en joc el Campionat Nacional Absolut. La prova es va disputar sobre les distàncies de: 5 km de cursa a peu amb una forta pujada en els primers 2 km; 20 km de bicicleta de carretera per un circuit força pla on la presència del vent va endurir aquest tram; i 2 km de cursa a peu.
Els guanyadors de la prova van ser el Roger Roca del CERRR Strands Triathlon amb un temps de 54:22 i la Isabel Eizmendi del mateix club amb un temps de 1:01:36. Per part del CAI Triatló Petromiralles van participar quatre dels seus components: el Jose Roque Ríos va quedar 113è de la general i 16è de la seva categoria amb un temps de 1:03:54; l’Arturo Escribano va quedar 146è de la general i 11è de la seva categoria amb un temps de 1:06:44; el Ricard Solé va quedar 186è de la general i 27è de la seva categoria amb un temps de 1:10:41; i el Toni Salanova va quedar 214è de la general i 12è de la seva categoria amb un temps de 1:14:11.

martes, 16 de marzo de 2010

VII DUATLÓ DE LA SEGARRA 2010



Duatletes del CAI Triatló Petromiralles a la 7a Duatló de la Segarra, a Sant Guim de Freixenet.

El passat diumenge, 14 de març, es va disputar la 7a Duatló de la Segarra a Sant Guim de Freixenet. El temporal de neu i el fred intens van fer que els 166 participants haguessin de treballar de valent per poder acabar els tres sectors corresponents. En el primer, una cursa inicial de 5 km per un circuit d’anada i tornada per asfalt i pista forestal. El tram ciclista va comptar amb 21 km on la meitat van ser de pujada i la resta de baixada. I per últim, una darrera cursa a peu de 2,5 km per pista forestal.
Els guanyadors de la prova van ser el Sergi Rodríguez del CERRR Strands Triathlon amb un temps de 1:01:52 i la Neus Forn del mateix club amb un temps de 1:14:16. Per part dels duatletes del CAI Triatló Petromiralles, cal ressaltar la magnífica actuació del Josep Cantero que va quedar tercer en la categoria V2 tornant a pujar, una vegada més, al podi. L’equip masculí, format pel Josep Cantero, l’Oscar Pèrez, el Jose Roque Ríos, l’Arturo Escribano i el Ricard Solé, va quedar en 14a posició a la classificació de clubs.
En aquesta ocasió, no hi havia en joc punts per a la lliga de clubs, però fins ara, l’equip masculí del CAI Triatló Petromiralles es manté a la tercera posició de la segona divisió, només a 10 punts de la segona posició.

Els resultats del components del CAI Triatló van ser els següents: Josep Cantero amb un temps de 1:09:03 quedant 55è de la general i 3r de la seva categoria; l’Oscar Perez amb un temps de 1:10:06 quedant 64è absolut; el Jose Roque Ríos amb un temps de 1:12:07 quedant 80è de la general i 14è de la seva categoria; l’Arturo Escribano amb un temps de 1:16:15 quedant 104è de la classificació general i 8è de la seva categoria; i el Ricard Solé amb un temps de 1:20:38 quedant 127è de la general i 19è de la seva categoria.

Per altra banda, el dissabte 13 de Març, es va disputar el segon Triatló Indoor Solidari on va participar el Jose Roque Ríos. Aquesta prova va servir per recaptar mitjans económics en pro de la investigació de les malalties coronàries de l’Hospital Clínic. En aquesta particular triatló, els participants van realitzar 30 minuts de natació, 45 minuts d’spinning i 30 minuts de carrera a peu.

miércoles, 10 de marzo de 2010

V DUATLÓ DE MANRESA 2010

Duatletes del CAI Triatló Petromiralles a la 5a Duatló de Manresa.

El passat dissabte, 6 de març, es va disputar la 5a Duatló de Manresa. 334 duatletes es van donar cita a la capital del Bages. La prova es va disputar sobre les distàncies de 5 km de cursa a peu donant 2 voltes a un circuit molt pla de 2,5 km; 22 km de bicicleta de carretera fent un circuit d’anada i tornada d’11 km; i acabant sobre el mateix circuit de la primera cursa a peu, però en aquesta ocasió, només van realitzar una volta.
Els guanyadors de la prova van ser el Roger Roca del CERRR Strands Triathlon amb un temps de 55:03 i la Isabel Eizmendi del mateix club amb un temps de 1:04:52. Per part dels duatletes del CAI Triatló Petromiralles, cal ressaltar la magnífica actuació del Josep Cantero que va quedar segon en la categoria V2 tornant a pujar, una vegada més, al podi. L’equip masculí, format pel Marc Codina, el Josep Cantero, l’Oscar Pèrez, l’Arturo Escribano i l’Isidre Roca, va quedar en 17a posició a la classificació de clubs. Un dels components de l’equip masculí, el Dani Segura, va haver d’abandonar la prova per molèsties musculars. La representant de l’equip femení en aquesta ocasió va ser la Mar Franco que va realitzar una meritòria 13a posició a la classificació absoluta femenina.
Els resultats del components del CAI Triatló van ser els següents: el Marc Codina amb un temps de 1:00:43 quedant 80è de la classificació general i 5è de la seva categoria; Josep Cantero amb un temps de 1:02:44 quedant 103è de la general i 2n de la seva categoria; l’Oscar Perez amb un temps de 1:02:58 quedant 110è absolut; l’Arturo Escribano amb un temps de 1:06:39 quedant 166è de la classificació general i 15è de la seva categoria; la Mar Franco amb un temps de 1:14:37 quedant 13a absoluta; i l’Isidre Roca amb un temps de 1:26:02 quedant 286è absolut.
Per altra banda, dos integrants del CAI Triatló Petromiralles, el Marc i l’Aleix Carbonell, es van desplaçar fins a Terrassa per disputar la 1a Duatló de Muntanya de la mateixa població. L’Aleix Carbonell va realitzar un temps de 1:50:25 quedant 52è absolut; i el Marc Carbonell va fer un temps de 1:58:48 quedant 94è absolut.

miércoles, 3 de marzo de 2010

DUATLÓ PER EQUIPS DEL PRAT 2010

Les femines del CAI Triatló Petromiralles, Sotscampiones de Catalunya de duatló per equips.




Aquest cap de setmana, els duatletes del CAI Triatló Petromiralles van participar en el Duatló per equips del Prat i en el Duatló de muntanya de San Joan de les Abadesses, les dos el dissabte 27 de Febrer.

Al Prat hi havia en joc el Campionat de Catalunya de duatló per equips. Un duatló en format de contrarellotge per equips sobre les distàncies de 5 km a peu, 20 km de bicicleta de carretera i una darrera cursa a peu de 2,5 km. Els equips podien estar formats per un mínim de tr i un màxim de cinc corredors. Havien d’anar tots els components junts i el rellotge es parava quan el tercer dels components creuava la línia de meta. Els guanyadors absoluts van ser el C.N. Barcelona en classificació masculina i el C.N. Reus Ploms en femenina.
El CAI Triatló Petromiralles va presentar dos equips masculins i un de femení. L’equip femení format per la Carol Giménez, l’Anna Noguera i la Maria Casanova van confirmar el seu bon estat de forma emportant-se el sotscampionat català. Van realitzar una magnífica cursa anant en tot moment les tres duatletes juntes. Només una de les grans potències del triatló català com el C.N. Reus Ploms va poder còrrer més ràpid que les igualadines. Les tres anoienques van invertir un temps de 1:10:29. El primer equip masculí del CAI Triatló Petromiralles va ser el format pel David Aragon, el Josep Cantero, l’Arturo Escribano i el Josep Malavé. Van realitzar un temps de 1:03:16 quedant en la posició 34a. El segon equip igualadí va ser el format pel Ricard Solé, l’Oscar Pérez, el Dani Segura i el David Sevilla. Van realitzar un temps de 1:03:32 quedant en la posició 36.
Per altra banda, el Jose Roque Ríos es va desplaçar fins a San Joan de les Abadesses per realitzar la 4a edició de la duatló de muntanya de la mateixa població on hi havia en joc el Campionat de Catalunya per grups d’edat. La prova es va disputar sobre les distàncies de 5 km a peu amb un recorregut força tècnic i amb contínues pujades i baixades; 20 km de btt amb fortes pujades, senders molt tècnics i baixades rapidíssimes; i acabant amb una darrera cursa a peu de 2,5 km. Els guanyadors de la prova van ser el Dídac Cuadros del C.T.S.J. Abadesses amb un temps de 1:28:15 i l’Emma Roca del C.N. Prat Triatló amb un temps de 1:43:23.
El Jose va relitzar una magnífica actuació amb un temps de 1:52:05 quedant 3r de Catalunya en el seu grup d’edat. D’aquesta manera, va tornar a pujar al podi del seu grup d’edat tal i com va fer al Campionat de Catalunya per grups d’edat de duatló de carretera a Reus.

lunes, 1 de marzo de 2010

DUATLO MUNTANYA ST.JOAN ABADESSES - CAMPIONAT CATALUNYA GG.EE 2010

Crònica del Jose:

"Hola companys,
Per la meva part, avui a Sant Joan de les Abadesses he tornat a pujar al calaix més baixet del podi quedant tercer en el meu grup d'edat, jejeje aquest any doblet en du de carretera i muntanya, i això que ja vaig de camí del V2.
El recorregut ha estat exactament igual que en edicions anteriors, però sense deixar de ser expectacular, dur i perillós. Dues voltes a un circuit de 2,5 km a peu amb constants pujades i baixades on hem hagut de sortejar pedres, senders estrets, rierols i moñigos de vaca, dues voltes de 10km al circuit de BTT amb pujades que la majoria havíem de fer peu a terra, senders molt tècnics i baixades rapidíssimes amb molta pedra solta, passant per uns paratges expectaculars entre mines abandonades d'Ogassa i per acabar amb una altra volta a peu en el mateix circuit que el primer, on ja trobàvem els moñigos bastant més exparcits.
I parant el crono a 01:52:05
L'organització com ja ens té acostumats, ha estat genial, molt ben senyalitzat tot el circuit, molts voluntaris i molt bon tracte al corredor."