9È TRIATLÓ INFANTIL IGUALADA 2010

IL.LUSIÓ,REPTE I ALTA PARTICIPACIÓ EN EL TRIATLÓ ESCOLAR D'IGUALADA

Novament amb una climatologia excel.lent, encara que el vent mantenia la temperatura un xic massa baixa, es va dur a terme el passat dissabte dia 25 de setembre, al complex poliesportiu Les comes d'Igualada, una nova edició del Triatló Infantil d'Igualada. Cada any es viuen muntanyes d'il.lusió als ulls dels més menuts, que contrasten amb la creixent "especialització" i preparació física d'alguns dels participants cadets, el més grans dels quals ja tenen 15 anys.

Com ja és habitual la participació forània supera la participació local, però de tot plegat en resulta una matinal molt agradable on es retroben diferents generacions de triatletes, de diversos racons de la geografia catalana, per animar els seus fills o familiars i saludar també els components de l'organització, la secció de triatló del Club Atlètic Igualada, que des de fa 9 anys ininterrompudament està apostant per oferir a la ciutat d'Igualada aquest esdeveniment tan espectacular.

Els nens, nenes, nois i noies, després d'escoltar l'explicació pertinent, comencen la prova amb el segment de natació, per sortir a la zona de boxes, vestir-se amb el material adequat i iniciar el segment de bicicleta. Finalment acaben la prova recorrent, segons l'edat, més o menys quilòmetres de cursa a peu. Les distàncies també en natació i ciclisme estan adaptades a la categoria.

Un cop compensats els decalatges dels temps en la sortida, les classificacions queden com segueix:

I les següents fotografies:

V TRIATLÓ SALOU 2010

La triatleta del C.A. Igualada Elena Barlabé acaba 2a al circuit Àsics Triatlhon-Sèries 2010

Diumenge passat 26 de setembre a les 8:30 del matí es donava la sortida al V Triatló Salou i última prova del circuit Àsics Triatlhon-Sèries (després de les triatlons de Gavà, Barcelona i Tossa). Malgrat el fort vent i el fred, 925 triatletes ( 90 noies) van prendre la sortida i van haver de fer les distàncies d’una triatló esprint: 750 metres de natació a la platja de Llevant, amb la mar força picada i amb una temperatura que gairebé obligava l’ús de neoprè, 20km de ciclisme en un circuit de 2 voltes i tancat al trànsit, i per acabar 5km de cursa a peu també en 2 voltes pel passeig marítim.
Els guanyadors absoluts de la triatló van ser Albert Parreño (C.VO2) amb un temps de 0:57:53 i Núria Padrisa (C.N Reus Ploms) amb un temps de 1:09:27.

Pel que fa els resultats dels integrants del C.A. Igualada Triatló-Petromiralles, destacar en l’apartat femení la 6a posició d’Elena Barlabé, amb un temps de 1:15:11, obtenint així els punts necessaris per acabar en 2a posició a la general del circuit Àsics Triatlhon-Sèries, tant sols superada per Núria Pubill.
Pel que fa als representants masculins de la secció i van participar el Victor, l’Aleix i l’Oleguer amb els següents resultats: 109é el Victor Gutiérrez amb un temps de 1:11:27 , 141é l’Aleix Carbonell amb un temps 1:12:46 i 277é l’Oleguer Suñé amb un temps 1:18:18.

lunes, 20 de septiembre de 2010

III TRIATLÓ TOSSA DE MAR 2010

Aquest dissabte 18 de setembre es va celebrar el III triatló de Tossa de mar, la tercera de les 4 etapes del circuit Asics Triathlon-Sèries i una de les mes esperades de la temporada per la duresa del tram ciclista. Però la forta pluja caiguda durant la nit abans en la baixada de Sant Grau va fer que es tingués que suprimir el sector de ciclisme del triatló, deixant impracticable i molt perillós aquell tram. Dels 780 inscrits, finalment 603 triatletes van acabar aquesta “ aquatló”, i el bon temps va acompanyar el desenvolupament de la prova, que va consistir en 1.500m de natació, seguits de 10km de cursa a peu. Amb la mar força moguda i bruta els 1.500 metres de natació van consistir en 2 voltes de 750m, amb sortida a l’arena inclosa, i la carrera a peu van ser 3 voltes de 3,3km.

Els guanyadors de la prova van ser el Manresà Xavier Llovet del Club Triatló Manresa amb un temps de 0:55:37 , i en dones la Vasca Aintzane Argaiz amb un temps de 1:09:28.

Pel que fa als components del C.A Igualada Triatló-Petromiralles i van participar l’Elena i el Jose Roque. Elena Barlabé va acabar en una meritòria 6ª posició, amb un temps de 1:16:25 i on està lluitant per tenir un lloc al podi de les Triathlon-Sèries la setmana que ve. I el Jose Roque Rios que també va fer un molt bon resultat quedant el 260é, amb un temps de 1:14:26.

La setmana que ve i haurà la última de les 4 etapes de les Asics Triathlon-Sèries que serà Salou.

martes, 14 de septiembre de 2010

martes, 7 de septiembre de 2010

XXV Triatló de Catalunya - BANYOLES 2010

El passat dissabte, 4 de setembre, es va disputar la XXV Triatló de Catalunya, a la localitat de Banyoles. Una edició que va comptar amb un total 860 inscrits dels quals van finalitzar la prova 720.
La triatló era distancia olímpica i campionat de Catalunya de la distancia. Els triatletes van haver de nedar 1500 metres al llac de Banyoles, 40 km de bicicleta i 10 km de cursa a peu.
En el tram ciclista es fa fer el tradicional circuit de carretera amb els seus característics tobogans, un dels trams ciclistes més exigents de tot el circuit català.
Els guanyadors de la prova van ser el Xavier Torrades del CN Reus Ploms amb un temps de 02:01:57 i l’Alba Xandri del CTSJ Abadesses amb un temps de 02:26:21.
Per part dels triatletes del CAI Triatló Petromiralles va haver-hi una nodrida participació, amb els següents resultats:
En l’equip femení Carol Gimènez amb un temps de 02:52:14 quedant la 37a fèmina. Pel que fa a l’equip masculí els resultats van ser els següents:
442e l’Oscar Perez amb 02:47:18
El Victor Gutierrez tambè va participar però va haver d’abandonar la prova durant el tram de córrer per problemes físics.