lunes, 16 de abril de 2012

DUATLÓ DE RIAZA 2012

3 duatletes del Cai aconsegueixen una bona posició i classificar-se a la Duatló de Riaza, últim classificatori pels campionats d'espanya

Dia de molt fred, pluja i pedregada va ser el que van tenir els participants de la duatló de Riaza ( Segovia) últim classificatori per poder participar als campionats d’Espanya de duatló el pròxim dea 5 i 6 de maig a Àguilas ( Murcia).

La duatló constava de 5km de cursa a peu, 18km de ciclisme pujant a l’estació d’esquí la Pinilla i tornar a baixar i per acabar 2,5kms més de cursa a peu.

A la sortida ràpidament els 2 duatletes del CAI Triatló Dani Baraldes i  Dani Segura  vam formar part del primer grup d’escapats format per 5 duatletes però després en el tram de ciclisme van ser atrapats per altres duatletes. A a la baixada del port molt perillosa pel gel els dos duatletes es van despenjar una mica per no arriscar i assegurar sobretot la plaça pel campionat d'Espanya.
El tercer participant del club, el Joan Riera va anar amb un bon segon grup en la cursa a peu,  de manera molt intel·ligent corrent de menys a mes i fent gairebé tota la baixada en bici en solitari i recuperant posicions.

Duatló molt dura però objectiu aconseguit pels 3 duatletes del CAI, classificats per Murcia. Destacar la bona posició de Dani Baraldes que va aconseguir la 3a posició del seu grup d'edat.

Resultats: 12é de la general i 3º del seu grup d’edat Dani Baraldes , 20é de la general i 5º del seu grup d’edat Dani Segura i 23é de la general i 7º del seu grup d’edat Joan Riera



No hay comentarios:

Publicar un comentario