miércoles, 11 de abril de 2012

XI DUATLÓ CARRETERA DE VIC 2012

El Club Natació Vic va organitzar el passat diumenge 1 d’abril la XI duatló de carretera de Vic, aquest any amb 420 inscrits entre els quals 49 van ser dones. La gran organització va estar a l’alçada d’una de les duatlons més tècniques i dures del circuit català per la duresa del ciclisme, ja que per completar els 34kms del recorregut s’han de superar els dos ports i unes fortes baixades on el domini sobre la bicicleta marca la diferència entre els competidors. El circuit va ser de Vic a Santa  Eugènia, passant per Taradell, Alt de la Mansa,Fullaca, Alt de Romagats, Sant Julià de Vilatorta, Sant Marc i tornar a Vic. En canvi la cursa a peu es un circuit de terra en pla que  transcorre pels voltants de Sant Llàtzer  i el riu Gurri fent 2 voltes que permet correr els 7 km inicials i els 3’5 del final a un bon ritme.

L’Aleix Fàbregas del C.T.S.J. ABADESSES es va endur la victòria, encara que molt ajustada amb Drajer León, tan sols a 3 segons van separar a aquests dos duatletes i Eduard queralt també els va seguir de molt aprop, a tant sols 4 segon de la segona posició. Dani Baraldés del C.A.IGUALADA TRIATLÓ aconseguia  entrar en el “top ten” de la classificació, demostrant que es troba en una brillant forma física i que aquest jove duatleta te molt de futur en aquest esport.
En categoria femenina les diferències van ser una mica més relaxades, Anna Rovira del TEAM CALELLA TRIATHLON es va col·locar per davant en tot moment, a més de cincs minuts de Anabel Gracia del C.D. FASTTRIATLON que va ser segona. La tercera posició va ser per Montserrat Cinca del C.N.REUS PLOMS i a tant sols 23 segons de Cinca entrava Elena Barlabé del C.A.IGUALADA TRIATLÓ, que va ser quarta.
Per equips els guanyadors tant en masculí com en femení van ser els duatletes del C.N. REUS PLOMS. Els nois del C.A.IGUALADA TRIATLÓ van ser 21º de 36 equips: L’equip femení aconseguia una magnífica  2ª posició de 8 equips.
Els resultats del duatletes del C.A.Igualada Triatló-Petromiralles van ser : 10é Dani Baraldés amb un temps de 01:34:25, 63é Joan Riera amb un temps de 01:41:58 i 240é Toni Mabras amb un temps de 02:02:26. També destacar la gran actuació que estava fent Dani Segura que anava amb el grup capdavanter i que va patir una caiguda en el tram ciclista que el va fer abandonar.
Els resultats de l’equip femení  van ser: 4ª Elena Barlabé amb un temps de 01:52:39, 13ª Càrol Gimenez amb un temps de 01:59:58, 15ª Anna Planas amb un temps de 02:00:58 i 33ª i 4ª Sub23 Neus Lladó amb un temps de 02:17:44.