martes, 10 de abril de 2012

TRIATLÓ GIJÓN 2012

Bons resultats de les noies del  CAI Triatló a Gijón, Sonia Julià 2a i Elena Barlabé 4a.

El passat divendres Sant 6 d'abril a Gijón concretament a la Platja de Poniente el Club Triatló Academia Civil-El Musel organitzava el VIDuatló de Gijón, amb una participació propera a les 150 persones jaque es una prova classificatoria per als campionats d'espanya deduatló i les places son limitades.
Sonia Julià i Elena Barlabé, les dues del C.A.Igualada Triatló es van desplaçar fins allí  per tal de classificar-se i obtenir una plaça percompetir a Águilas el 5-6 de maig als campionats d'espanya de Duatló2012.
Les distàncies a realitzar van ser les d'una duatló esprint: 5 kms decursa a peu (4 voltes de 1'25km), 19'5kms de ciclisme (3 voltes de 6'5km) i 2,5 km més de cursa a peu. Hi van haver dues sortides, la primera a les 10h, on sortien els èlit masculins, (3 minuts més tard les noies). A les 11:30 es donava la sortida als grup d'edat. La temperatura va ser de 9º però el fet que comencés a ploure just quan es donava la sortida de les 10h del matí va endurir la proba i la perillossitat.
En els primers 5kms de cursa a peu Sonia Julià i Elena Barlabé sortien en el grup capdavanter marcant un bon ritme. Julià aconseguia col.locar-se en una bona segona posició mentres que Barlabé es despenjava una mica del grup, però en el tram cilcista aconseguia recuperar les primeres posicions marcant el millor parcial.
Finalment en l'ultim tram de cursa a peu es va desidir el podi, la vencedora de la prova va ser Beatriz Teneiro del club Cidade de Lugo Fluvial amb un temps de 1:06.38 entrant Sonia Julià en 2a possició amb un temps de 1:07:05 i tercera Veronica Montes del A.D.Fogar a 3 segons. Elena Barlabé entrava en 4a posició amb un temps de 1:07:34. Les noies del CAI Triatló aconsegueixen així una plaça per als
campionats d'Espanya de Duatló 2012 a Àguilas.
La pròxima i última prova classificatoria per als campionats d'Espanya de Duatló serà el diumenge 15 d'abril a Riaza. Els duatletes del CAI Triatló Daniel Baraldés, Joan Riera i Dani Segura es desplaçaran fins allí per tal d'aconseguir una plaça.