martes, 27 de marzo de 2012

XXII DUATLÓ BANYOLES 2012 - I DUATLÓ DE LA NOGUERA

Lola Brusau 1a a la I Duatló de la Noguera

Dissabte passat a les instal·lacions del Càmping La Noguera Bungalow 80 duatletes van realitzar la I duatló de carretera la Noguera Esport ,  Duatló organitzada per "La Noguera Càmping-Bungalow" amb la col·laboració del C.E.Pedala.cat de Balaguer. Va ser una duatló on els especialistes del “trainrun” van disfrutar de valent.
El  primer  sector de córrer de 6,5km, va ser força tècnic i molt trencador amb  200m de desnivell positiu. El tram de bicicleta van ser 28km amb unes rampes molt dures (500m de desnivell positiu) arribant a coronar el port de Vilanova de la Sal i per acabar 2km més de cursa a peu.
EL guanyador va ser l’Antoni Carulla, dominant la cursa de principi a fi.  Xavier Jové va acabar a 2 minuts per darrera de Carulla , assolint una 2ª posició molt important i Manu Sanchez  finalitzava en 3er lloc. En Fèmines la guanyadora absoluta va ser la  Lola Brusau del C.A.Igualada Triatló, traient 2 minuts a Divina Farreny que ha entrat en 2ª posició, i en 3er Lloc Carme Millán. La Lola va dominar la duatló en tot moment demostrant la bona forma física en la que es troba i la gran experiència que te en curses de muntanya.

Jose i Ricard a la XXII Duatló de Banyoles

Amb un dia primaveral i un entorn excepcional diumenge passat 400 duatletes van donar cita a la XXII Duatló de Banyolesm, puntuable pel circuit català i la lliga de clubs. La duatló va ser de tipus olímpica: 10km de cursa a peu seguit de 40 km de ciclisme i acabant amb 5km de cursa a peu. Finalment van acabar la duatló 349 participants. I va haver molt bon tracte al corredor i molt bona organització, mantenint així la bona feina amb els seus 22 anys d'experiència.

El primer a passar per la línia de meta va ser Iñaki Baldellou del CD Fasttriatlón amb un temps de 01:50:22 i en noies Ana Rovira del Team Calella Triatlhon en 02:04:03.
Ricard Sole i Jose-Roque Rios, els dos components del CAI TRIATLÓ, van aprofitar aquesta cursa per fer un entrenament de qualitat per afrontar les seves competicions de llarga distància properament.
Jose-Roque Rios va arribar el 158é, obtenint la 5a plaça de la categoria V2 amb un temps de 02:14:38 i Ricard Solé va arribar el 215é i va quedar el 35é de la categoria V1 amb un temps de 02:23:16.