jueves, 22 de marzo de 2012

II DUATLÓ DE SANT FRUITÓS - XIX DUATLÓ SANT JOAN DE LES ABADESES 2012

Cap de setmana intens per la igualadina Elena Barlabé del C.A.Igualada Triatló, que va participar en 2 duatlons que es van fer aquest cap de setmana a Catalunya i que va acabar en dos podis.

Xavi Llobet i Elena Barlabé vencedors a la II Duatló de Sant Fruitós

Dissabte passat 17 de març a la tarda amb una temperatura perfecta i amb una mica de vent, 160 duatletes (24 noies) van donar el tret de sortida a la II edició de la duatló de Sant Fruitós DSF. La prova consistia en 4,4km de cursa a peu, 16km de ciclisme que van portar als duatletes fins al municipi d'Artés i de tornada cap a St. Fruitós, per acabar amb un nou tram de cursa a peu de 2,2km. Tant Xavi Llobet com Elena Barlabé  van encapçalar la prova en tot moment, i després de fer tot el tram ciclista en solitari, es van proclamar vencedors de la segona edició d’aquesta duatló, que de ben segur tindrà futures edicions donada la bona organització de la prova i la gran presencia de públic que van animar en tot moment als duatletes. Es va fer sorteig de material esportiu i vals descompte en establiments de la població. Xavi Llobet va invertir un temps de 0:46:49, segon va ser Roberto Fidalgo amb 0:48:37 i tercer va ser el Nasi Vila amb un temps de 0:48:39. En dones la guanyadora va se Elena Barlabé que va invertir un temps de 0:55:35 segona ve ser Cristina Millà amb 0:58:04 i completava el podi la Nereida Pujol am un temps de 1:00:31. Un bon grapat de duatletes de la comarca van prendre part en aquesta prova, ja que per sort per a la comarca, hi ha un bon nombre d'equips que donen suport a aquest esport.


3a a la XIX Duatló de  Sant Joan de les Abadesses

Diumenge dia 18 a les 10h matí es donava inici a la XIX duatló de Sant Joan de les Abadesses, una de les duatlons més antigues, però que aquest any com a novetat els organitzadors van voler canviar el circuits i passar de ser una duatló esprint (5-20-2’5) a olímpica (10-40-5) i fer d’aquesta duatló una de les més dures del circuit passant per paratges espectaculars del Ripollès però a la vegada exigents. El sol i la bona temperatura van ser presents durant tot el matí però l’aire va fer acte de presència en el tram ciclista fent que encara fos més dur.Al ser un circuit nou aquesta la duatló no puntuava per la lliga de clubs, però si per la lliga del circuit català. Un total de 140 valents (17noies) van prendre la sortida on al final 120 van arribar a meta. Els recorreguts d’aquest duatló olímpica van ser de: un primer tram de cursa a peu de 10kms (2 voltes en un recorregut de 5kms pels voltants i carrers de Sant Joan amb algun desnivell), per enllaçar amb 40kms de ciclisme (recorregut circular on es sortia de St. Joan direcció Ripoll per enllaçar la carretera de Vallfogona i coronar el  Coll de Coubet de 1010m i coll de Santigosa i novament arribar a Sant Joan de les Abadesses) i per acabar 5kms de cursa a peu (1 volta al circuit inicial). Aleix Fabregas amb un temps de 02:01:06 i Alba Xandri amb 02:21:27 i membres del club organitzador ( C.T.S.J Abadesses ) van ser els guanyadors absoluts, així com també els guanyadors per clubs. Elena Barlabé del C.A.Igualada Triatló entrava a meta en 3a posició amb un temps de 2:34:52. Barlabé aconsegueix d’aquesta manera continuar mantenint la 1a posició del circuit català de duatlons 2012.




No hay comentarios:

Publicar un comentario