martes, 13 de marzo de 2012

XVII DUATLÓ CASTELLFOLLIT DE LA ROCA 2012

BONS RESULTATS DEL CAI TRIATLÓ A la XVII DUATLÓ DE CASTELLFOLLIT DE LA ROCA

Diumenge 11 de març  350 duatletes van prendre la sortida a les 10 del matí per realitzar la XVII duatló de Castellfollit de la Roca prova puntuable per al Circuit Català i Lliga Nacional de Catalunya i que a més englobava el Campionat de Catalunya per Categories.  El circuit a  completar era el típic d’una duatló esprint,  5 km de cursa a peu en un circuit d’anada i tornada amb algun desnivell, 20 km de ciclisme amb 2 ports de considerable exigència i per acabar 2 km de cursa a peu.

El guanyador absolut de la duatló va ser el Francesc Godoy del C.N. Barcelona  amb un temps de 0:56:15 seguit de l’Igualadí del CERRR Albert Moreno a tant sols 2 segons i completava el podi Sergi Rodriguez també del CERRR. L’equip masculí guanyador  va ser el CERRR Igualada, segon el C.N. Mataró i tercer el  C.N.Reus Ploms. Els duatletes del C.A.Igualada Triatló van fer una brillant 9ª posició de 33 equips. Els seus resultats van ser: 27º Daniel Baraldés amb un temps de  01:00:38, 40º Dani Segura amb un temps de  1:01:39 i 79º Joan Riera amb un temps de  01:04:20 Cal destacar el fantàstic resultat del nostre paratriatleta Oscar Moreno que va arribar  174º  amb un temps de 1:12:27 obtenint la primera posició de la seva categoria i demostrant el gran esforç i bona forma física en la que es troba. L’Oscar, que es invident, va realitzar la duatló amb l’ajuda d’un guia que l’orienta per on ha de córrer i que en el tram ciclista es el que l’acompanya pedalant amb tàndem. Pel que fa a les noies  van arribar a meta 52 de les 58 inscrites. La guanyadora absoluta va ser  l’Ester Ferrer del C.N Vic amb un temps de 01:04:16, segona alba Xandri del C.T.S.J Abadesses i tercera la Montse Martínez del C.Triatló Granollers.
Les noies del C.A.Igualada Triatló van quedar 3eres d’un total de 8 equips femenins, a tant sols 26 segons de les segones les del C.N.Prat Triatló. Les guanyadores van ser les noies del St. Joan de les Abadesses. Els resultats de les noies del CAI van ser: 8a Elena Barlabé amb un temps de 01:09:24, 15a Càrol Gimenez amb un temps de  01:14:06, 19a Anna Planas amb un temps de 01:17:01 i 27a  i 3a en categoria sub23 Neus Lladó amb  un temps de 01:21:14.