martes, 6 de marzo de 2012

III DUATLÓ ÒDENA 2012

El CAI Triatló Petromiralles a la Duatló d'Odena. El passat dissabte es celebrà al poble d'Odena la III duatló de muntanya del circuit català de duatlons de muntanya, puntuable per la lliga de clubs i enguany campionat de Catalunya per grups d'edat. Aquesta prova s’hauria d’haver celebrat el 4 de febrer però per motius de seguretat en relació a l’estat meteorològic es va haver d’ajornar. La prova anoienca era la darrera del circuit català de duatlons de muntanya. Fou una cursa molt exigent tant al tram a peu com al tram de bicicleta amb forts desnivells de pujada i algun tram de bicicleta on es podia agafar força velocitat.
Amb una participació d’aproximadament 170 duatletes, els guanyadors de la prova van ser l'Albert Camps i Serra del club triatló Sant Joan de les Abadesses amb un temps de 1h 24m 10s i per part femenina la Montse Martínez i Guerrero del club triatló Granollers amb un temps de 1h 40m 38s.  Per part dels duatletes del CAI Triatló Petromiralles, cal destacar que el Toni Salanova i Roca va quedar segon de Catalunya al grup d'edat de 55 a 59 anys. El Bernat Pla i Prat en la posició 68 de la general i 7e en grups d'edat amb un temps de 1h 44m 32s. L'Antonio Martínez i Sanchez tot i tenir una caiguda al tram de bicicleta va quedar en la posició 79 de la general i 20e en grups d'edat amb un temps de 1h 45m 14s. En Josep Mª Sola i Lopez  en la posició 85 de la general i 17e en grups d'edat amb un temps de 1h 47m 26s. En Jordi Costa i Subirana en la posició 114 de la general i 18e per grups d'edat amb un temps de 1h 53m 55s. En Felip Castellano i Mazo en la posició 122 de la general  amb un temps de 1h 54m 30s. El Toni Salanova i Roca en la posició 141 de la general i 2n per grups d'edat amb un temps de 2h 01m 00s i la Susana Llopart i Belloc en la posició 166 de la general i amb un temps de 2h 13m 05s.