lunes, 16 de abril de 2012

IX DUATLÓ DE LA SEGARRA 2012

Grans Resultats a la Segarra: Neus Lladó 3ª Sub23, Lola Brusau 3ª vet1, Oscar Moreno 2ºparatriatleta

Elena Barlabé finalitza 1a del Rànking Català de Duatló 2012

La IX duatló de la Segarra celebrada a Sant Guim de Freixenet va donar fi al circuit català de duatlons de carretera i la lliga de clubs. La duatló va constar de  5,6km de cursa a peu (2 voltes a un circuit de 2,8km amb un 70% pista i 30% asfalt i amb forces desnivells) + 21km de ciclisme + 2,8km de cursa a peu (1 volta al circuit inicial). Van finalitzar la duatló 258 duatletes (50 noies) i tot i que amenaçava pluja, finalment va acompanyar el bon temps, només el vent es va fer sentir i força en el tram ciclista.

Els guanyadors absoluts de la proba van ser l’Albert Moreno del CERRR IGUALADA i la Mercé Tusell del C.N. REUS PLOMS. En clubs els guanyadors van ser els nois del CERRR IGUALADA i en noies les del C.N. REUS PLOMS.

Les noies del CAI Triatló en aquesta duatló es jugaven la primera posició de la lliga de clubs, però els classificatoris a Gijon de la setmana passada va passar factura i entre alguna grip i cansament acumulat de les duatletes  va fer que a Sant Guim obtinguessin la 3a posició. Així doncs després de tota la la temporada es van adjudicar una molt bona 2a plaça del Rànking de 16 equips. Per altra banda Elena Barlabé després de puntuar en les 8 duatlons del circuit i acabar en una bona posició  en cada una d’elles s’adjudicava la 1a posició del Rànking Català de 157 noies.

La gran actuació i esforç durant tota la temporada dels nois del Cai Triatló ha fet que hagin aconseguit l’ascens a 1a divisió.

La duatló va donar molt bons resultats a nivell individual també, la Neus Lladó novell en aquesta disciplina ja que es el seu primer any com a duatleta, a Sant Guim aconseguia la 3a plaça en categoria sub23  i s’adjudicava així la 1a posició de la lliga en aquesta categoria. La Lola Brusau aconseguia una 3a plaça també en la seva categoria Vet1 i l’Oscar Morena obtenia la  2ona posició en paratriatló.

Els resultats dels components del Cai Triatló van ser els següents: 99º Oscar Moreno i 2on en paratriatló amb un temps de 01:16:25, 103º Sergi Pujabet amb un temps de 01:17:15, 121º Jordi José amb un temps de 01:18:54, 181º Toni Salanova amb un temps de 01:25:24, 182º Felip Castellano amb un temps de 01:25:42 i  183º Isidre Roca amb un temps de 01:25:57.
Els temps de les noies va ser: 10ª Sonia Julià  amb un temps de 01:19:05, 11ª Elena Barlabé amb un temps de 01:20:40, 16ª Lola Brusau 3a Vet1 amb un temps de 01:23:48 i 30ª Neus Lladó i 3a Sub23 amb un temps de 01:32:24