martes, 2 de julio de 2013

II TRIATLÓ DE MUNTANYA D'ARENYS DE MAR 2013


Primer lloc de Jose Roque Rios del CAI en categoria V2 a la triatló de muntanya dels Arenys
El passat diumenge 30 de juny es va dur a terme a la localitat d’Arenys de Mar la IIª triatló de muntanya puntuable per al circuit català i la lliga de clubs. La prova constava de 750m de natació seguits de 17km de BTT i finalment 4.5 km. 

A les 9 en punt del matí s’iniciava la part de natació a la platja de la Picàrdia, amb una temperatura de l’aigua de 20º, sol i un mar bastant pla. Tot seguit s’inicià el tram de BTT, un recorregut sense cap dificultat tècnica, amb molta pista i amb una primera part d’ascens per després, a la segona meitat del recorregut, baixar altre cop fins a nivell del mar. Una baixada però, molt ràpida i alhora perillosa per la quantitat de sorra que hi havia i que dificultava enormement la conducció, tant és així que nombrosos participants van caure aparatosament. El tram final de córrer es va desenvolupar sense dificultats pel port i el passeig marítim. 

Per part del CAI Petromiralles cal destacar una nova i molt meritòria primera posició en categoria V2 de Jose Roque Rios.

Resultats dels components del CAI triatló Petromiralles: 

48è Jose Roque Rios (1r classificat categoria V2) 1h i 32m 
109è David Segura 1h i 46m 
 
CAI TRIATLÓ PETROMIRALLES



No hay comentarios:

Publicar un comentario