lunes, 8 de julio de 2013

TRIATLÓ OLÍMPIC PONT DE SUERT 2013

Grans resultats de tots els components del CAI triatló Petromiralles al triatló olímpic de Pont de Suert

Diumenge 7 de juliol, a la població de Pont de Suert es va celebrar una nova edició del triatló Pont de Suert sobre distancia olímpica amb 1500m natació + 39km ciclisme +10 km de cursa a peu. Aquesta prova es considerada una de les triatlons més boniques del circuit català de triatló pels seus recorreguts i paratges, a més de tenir una molt bona organització i molts voluntaris sempre animant i pendents de tots els participants.

La prova va començar a les 8.45h en un dia solejat, amb una temperatura de l’aigua de 15º que va fer que l’ús del neoprè estigues permès. Els triatletes van fer una única volta de natació de 1500 metres al fantàstic llac de la població. A continuació, i com a novetat d’aquest any el tram de ciclisme consistia en una única volta de 39km amb circuit d’anada i tornada de per la carretera de Pont de Suert direcció Boí Taüll. Un circuit de ciclisme dur i exigent però alhora molt maco que va permetre a tots els participants gaudir d’unes vistes i paratges fantàstics. Per acabar, els participants van haver de recórrer 3 voltes al circuit de cursa a peu pels voltants del riu per completar els 10km.

Els guanyadors de la prova foren Joan Ruvireta del CN Vic en l'apartat masculí i l'Anna Flaquer del FastTriatlon en l'apartat femení. Pel que fa als components de l’equip igualadí, destacar la nombrosa participació de l’equip i els bons resultats de tots els components, que va permetre classificar a l’equip en una excel·lent 9ª posició de la classificació general d’un total de 29 equips classificats. A més 4ª posició de la segona divisió del circuit català que permet a l’equip igualadí continuar lluitant per l’ascens a falta de només dues jornades per la finalització.