lunes, 1 de julio de 2013

XIII TRIATLÓ DE PUIGCERDÀ 2013

Bona actuació del CAI triatló Petromiralles a Puigcerdà

L'equip masculí 3ers a la classificació per equips de la segona divisió

Dissabte 29 de juny, amb un dia solejat, es va celebrar la XIII triatló de Puigcerdà sobre la distancia sprint (750m natació + 20km ciclisme + 5 km cursa a peu) i que a més era campionat de Catalunya per grups d'edat. En el sector inicial de natació l'aigua de l'estany estava molt freda,  a 15,5 graus fet que va permetre l'ús dels neoprè.

Una vegada superat el tram inicial de natació, els participants van realitzar 20km de ciclisme, en un circuit molt bonic pels participants, però alhora molt dur i amb força desnivell on es feia la pujada a Guils. Per acabar, els participants feien una volta de 5km de cursa a peu.

Els guanyadors de la prova foren Albert Moreno del CERRR Igualada en l'apartat masculí i l'Anna Flaquer del FastTriatlon en l'apartat femení. Destacar la bona actuació de tots els components de l'equip, que els hi va permetre acabar la triatló en tercera posició de la classificació per equips de la segona divisió del circuit català de triatló.