lunes, 15 de julio de 2013

TRIATLÓ DE LA VILA 2013

Bona actuació del CAI triatló a la triatló de la Vila

El passat Diumenge 14 de juliol, a les 08:00, a platja de la Barceloneta es va donar la primera de les cinc sortides  de la triatló de la Vila 2013, proba que forma part del circuit Wild Wolf Triatlón Series, en aquesta edició 1700 participants es donaven cita.
La prova va començar amb un primer tram de 750 m de natació al mar, on l’ús de neoprè era opcional, tot i que degut a les bones condicions, la majoria dels participants van optar per no fer-ne ús, les esmentades condiciones del mar i un circuit ben mesurat van facilitar als participants la superació d’aquest primer tram fins a arribar a la zona de boxes situada al port Olímpic, el tram de bici consistia en un circuit a dues voltes de 10 Km, totalment pla i amb pocs girs on els participants van poder rodar a ritmes ràpids i gaudir de la proba, finalment acabaren amb els 5 km de cursa per un circuit d’anada i tornada totalment pla pel passeig marítim on una gran animació de públic, especialment al tram final, convidava als triatletes a arribar donant el màxim d’ells mateixos!!

Els guanyadors absoluts van ser en Fernando Alarza amb un temps de 51:30 i Anna Flaquer amb un temps  d'1:02:33

Per part del CAI TRIATLO PETROMIRALLES es van desplaçar tres components de l'equip, Susana Llopart, Felip Castellano i Josep Manel Tàpia que varen aturar el crono amb els següents temps:

Josep Manel Tapia: 01:06:45 Pos. General 86 i Pos. Absoluta Masculina 84
Felip Castellano: 01:13:18 Pos. 398 General i Pos. Absoluta Masculina 390

Susana Llopart, demostrant una gran progressió durant aquest any, va fer una gran carrera amb un temps de 01:15:44, que la va posicionar en el lloc 20 de les 211 participants de la categories Absoluta femenina i 557 posició General