martes, 27 de marzo de 2012

XXII DUATLÓ BANYOLES 2012 - I DUATLÓ DE LA NOGUERA

Lola Brusau 1a a la I Duatló de la Noguera

Dissabte passat a les instal·lacions del Càmping La Noguera Bungalow 80 duatletes van realitzar la I duatló de carretera la Noguera Esport ,  Duatló organitzada per "La Noguera Càmping-Bungalow" amb la col·laboració del C.E.Pedala.cat de Balaguer. Va ser una duatló on els especialistes del “trainrun” van disfrutar de valent.
El  primer  sector de córrer de 6,5km, va ser força tècnic i molt trencador amb  200m de desnivell positiu. El tram de bicicleta van ser 28km amb unes rampes molt dures (500m de desnivell positiu) arribant a coronar el port de Vilanova de la Sal i per acabar 2km més de cursa a peu.
EL guanyador va ser l’Antoni Carulla, dominant la cursa de principi a fi.  Xavier Jové va acabar a 2 minuts per darrera de Carulla , assolint una 2ª posició molt important i Manu Sanchez  finalitzava en 3er lloc. En Fèmines la guanyadora absoluta va ser la  Lola Brusau del C.A.Igualada Triatló, traient 2 minuts a Divina Farreny que ha entrat en 2ª posició, i en 3er Lloc Carme Millán. La Lola va dominar la duatló en tot moment demostrant la bona forma física en la que es troba i la gran experiència que te en curses de muntanya.

Jose i Ricard a la XXII Duatló de Banyoles

Amb un dia primaveral i un entorn excepcional diumenge passat 400 duatletes van donar cita a la XXII Duatló de Banyolesm, puntuable pel circuit català i la lliga de clubs. La duatló va ser de tipus olímpica: 10km de cursa a peu seguit de 40 km de ciclisme i acabant amb 5km de cursa a peu. Finalment van acabar la duatló 349 participants. I va haver molt bon tracte al corredor i molt bona organització, mantenint així la bona feina amb els seus 22 anys d'experiència.

El primer a passar per la línia de meta va ser Iñaki Baldellou del CD Fasttriatlón amb un temps de 01:50:22 i en noies Ana Rovira del Team Calella Triatlhon en 02:04:03.
Ricard Sole i Jose-Roque Rios, els dos components del CAI TRIATLÓ, van aprofitar aquesta cursa per fer un entrenament de qualitat per afrontar les seves competicions de llarga distància properament.
Jose-Roque Rios va arribar el 158é, obtenint la 5a plaça de la categoria V2 amb un temps de 02:14:38 i Ricard Solé va arribar el 215é i va quedar el 35é de la categoria V1 amb un temps de 02:23:16.


jueves, 22 de marzo de 2012

II DUATLÓ DE SANT FRUITÓS - XIX DUATLÓ SANT JOAN DE LES ABADESES 2012

Cap de setmana intens per la igualadina Elena Barlabé del C.A.Igualada Triatló, que va participar en 2 duatlons que es van fer aquest cap de setmana a Catalunya i que va acabar en dos podis.

Xavi Llobet i Elena Barlabé vencedors a la II Duatló de Sant Fruitós

Dissabte passat 17 de març a la tarda amb una temperatura perfecta i amb una mica de vent, 160 duatletes (24 noies) van donar el tret de sortida a la II edició de la duatló de Sant Fruitós DSF. La prova consistia en 4,4km de cursa a peu, 16km de ciclisme que van portar als duatletes fins al municipi d'Artés i de tornada cap a St. Fruitós, per acabar amb un nou tram de cursa a peu de 2,2km. Tant Xavi Llobet com Elena Barlabé  van encapçalar la prova en tot moment, i després de fer tot el tram ciclista en solitari, es van proclamar vencedors de la segona edició d’aquesta duatló, que de ben segur tindrà futures edicions donada la bona organització de la prova i la gran presencia de públic que van animar en tot moment als duatletes. Es va fer sorteig de material esportiu i vals descompte en establiments de la població. Xavi Llobet va invertir un temps de 0:46:49, segon va ser Roberto Fidalgo amb 0:48:37 i tercer va ser el Nasi Vila amb un temps de 0:48:39. En dones la guanyadora va se Elena Barlabé que va invertir un temps de 0:55:35 segona ve ser Cristina Millà amb 0:58:04 i completava el podi la Nereida Pujol am un temps de 1:00:31. Un bon grapat de duatletes de la comarca van prendre part en aquesta prova, ja que per sort per a la comarca, hi ha un bon nombre d'equips que donen suport a aquest esport.


3a a la XIX Duatló de  Sant Joan de les Abadesses

Diumenge dia 18 a les 10h matí es donava inici a la XIX duatló de Sant Joan de les Abadesses, una de les duatlons més antigues, però que aquest any com a novetat els organitzadors van voler canviar el circuits i passar de ser una duatló esprint (5-20-2’5) a olímpica (10-40-5) i fer d’aquesta duatló una de les més dures del circuit passant per paratges espectaculars del Ripollès però a la vegada exigents. El sol i la bona temperatura van ser presents durant tot el matí però l’aire va fer acte de presència en el tram ciclista fent que encara fos més dur.Al ser un circuit nou aquesta la duatló no puntuava per la lliga de clubs, però si per la lliga del circuit català. Un total de 140 valents (17noies) van prendre la sortida on al final 120 van arribar a meta. Els recorreguts d’aquest duatló olímpica van ser de: un primer tram de cursa a peu de 10kms (2 voltes en un recorregut de 5kms pels voltants i carrers de Sant Joan amb algun desnivell), per enllaçar amb 40kms de ciclisme (recorregut circular on es sortia de St. Joan direcció Ripoll per enllaçar la carretera de Vallfogona i coronar el  Coll de Coubet de 1010m i coll de Santigosa i novament arribar a Sant Joan de les Abadesses) i per acabar 5kms de cursa a peu (1 volta al circuit inicial). Aleix Fabregas amb un temps de 02:01:06 i Alba Xandri amb 02:21:27 i membres del club organitzador ( C.T.S.J Abadesses ) van ser els guanyadors absoluts, així com també els guanyadors per clubs. Elena Barlabé del C.A.Igualada Triatló entrava a meta en 3a posició amb un temps de 2:34:52. Barlabé aconsegueix d’aquesta manera continuar mantenint la 1a posició del circuit català de duatlons 2012.




martes, 13 de marzo de 2012

XVII DUATLÓ CASTELLFOLLIT DE LA ROCA 2012

BONS RESULTATS DEL CAI TRIATLÓ A la XVII DUATLÓ DE CASTELLFOLLIT DE LA ROCA

Diumenge 11 de març  350 duatletes van prendre la sortida a les 10 del matí per realitzar la XVII duatló de Castellfollit de la Roca prova puntuable per al Circuit Català i Lliga Nacional de Catalunya i que a més englobava el Campionat de Catalunya per Categories.  El circuit a  completar era el típic d’una duatló esprint,  5 km de cursa a peu en un circuit d’anada i tornada amb algun desnivell, 20 km de ciclisme amb 2 ports de considerable exigència i per acabar 2 km de cursa a peu. 





El guanyador absolut de la duatló va ser el Francesc Godoy del C.N. Barcelona  amb un temps de 0:56:15 seguit de l’Igualadí del CERRR Albert Moreno a tant sols 2 segons i completava el podi Sergi Rodriguez també del CERRR. L’equip masculí guanyador  va ser el CERRR Igualada, segon el C.N. Mataró i tercer el  C.N.Reus Ploms. Els duatletes del C.A.Igualada Triatló van fer una brillant 9ª posició de 33 equips. Els seus resultats van ser: 27º Daniel Baraldés amb un temps de  01:00:38, 40º Dani Segura amb un temps de  1:01:39 i 79º Joan Riera amb un temps de  01:04:20 Cal destacar el fantàstic resultat del nostre paratriatleta Oscar Moreno que va arribar  174º  amb un temps de 1:12:27 obtenint la primera posició de la seva categoria i demostrant el gran esforç i bona forma física en la que es troba. L’Oscar, que es invident, va realitzar la duatló amb l’ajuda d’un guia que l’orienta per on ha de córrer i que en el tram ciclista es el que l’acompanya pedalant amb tàndem. Pel que fa a les noies  van arribar a meta 52 de les 58 inscrites. La guanyadora absoluta va ser  l’Ester Ferrer del C.N Vic amb un temps de 01:04:16, segona alba Xandri del C.T.S.J Abadesses i tercera la Montse Martínez del C.Triatló Granollers.
Les noies del C.A.Igualada Triatló van quedar 3eres d’un total de 8 equips femenins, a tant sols 26 segons de les segones les del C.N.Prat Triatló. Les guanyadores van ser les noies del St. Joan de les Abadesses. Els resultats de les noies del CAI van ser: 8a Elena Barlabé amb un temps de 01:09:24, 15a Càrol Gimenez amb un temps de  01:14:06, 19a Anna Planas amb un temps de 01:17:01 i 27a  i 3a en categoria sub23 Neus Lladó amb  un temps de 01:21:14.

martes, 6 de marzo de 2012

TRIATLÓ MD VALÈNCIA 2012 CAMPIONAT D'ESPANYA

Dos components del CAI TRIATLÓ, Ricard Solé i José-Roque Rios ens vam desplaçar a València per realitzar el primer triatló de la temporada, es tracta del Campionat d'Espanya de Grups d'Edat.

A les 08:30 començava la prova sortint en diferents grups cada cinc minuts, 1900mts nedant a la dàrsena del port a una temperatura de l'aigua de 14 ºC, 90km de bici sense drafting començant pel circuit de Formula1, passant pel diverses poblacions com Silla i Sueca, i prop del parc de l'Albufera, tornant de nou a València per la Ciutat de les Ciències, amb fort vent lateral i en contra per fer-lo més dur, acabant amb 21km de cursa a peu pel port i passeig de la Malvarosa.

Malgrat el vent, el dia va estar molt assolellat, un muntatge espectacular on no faltava de res, el tracte al trialeta va ser molt bo i molt bona organització, amb un desplegament de Voluntaris, Policia Municipal, Guàrdia Civil i Protecció Civil impressionant pel fet que sortíem i entràvem de València per diferents llocs mes la resta de les poblacions per completar els 90km on no hi havia un sol encreuament sense protegir.

1100 triatletes distribuïts en les següents categories:
Elite Masculí i Femení
Grups d'Edat Masculí i Femení
Open
Paralímpics

Per part del CAI Triatló les classificacions són les següents:
Jose-Roque Rios pos. 5 º de 21 en el GGEE 50-54
Ricard Solé pos. 43 de 57 en el GGEE 45-49






III DUATLÓ ÒDENA 2012

El CAI Triatló Petromiralles a la Duatló d'Odena. El passat dissabte es celebrà al poble d'Odena la III duatló de muntanya del circuit català de duatlons de muntanya, puntuable per la lliga de clubs i enguany campionat de Catalunya per grups d'edat. Aquesta prova s’hauria d’haver celebrat el 4 de febrer però per motius de seguretat en relació a l’estat meteorològic es va haver d’ajornar. La prova anoienca era la darrera del circuit català de duatlons de muntanya. Fou una cursa molt exigent tant al tram a peu com al tram de bicicleta amb forts desnivells de pujada i algun tram de bicicleta on es podia agafar força velocitat. 
Amb una participació d’aproximadament 170 duatletes, els guanyadors de la prova van ser l'Albert Camps i Serra del club triatló Sant Joan de les Abadesses amb un temps de 1h 24m 10s i per part femenina la Montse Martínez i Guerrero del club triatló Granollers amb un temps de 1h 40m 38s.  Per part dels duatletes del CAI Triatló Petromiralles, cal destacar que el Toni Salanova i Roca va quedar segon de Catalunya al grup d'edat de 55 a 59 anys. El Bernat Pla i Prat en la posició 68 de la general i 7e en grups d'edat amb un temps de 1h 44m 32s. L'Antonio Martínez i Sanchez tot i tenir una caiguda al tram de bicicleta va quedar en la posició 79 de la general i 20e en grups d'edat amb un temps de 1h 45m 14s. En Josep Mª Sola i Lopez  en la posició 85 de la general i 17e en grups d'edat amb un temps de 1h 47m 26s. En Jordi Costa i Subirana en la posició 114 de la general i 18e per grups d'edat amb un temps de 1h 53m 55s. En Felip Castellano i Mazo en la posició 122 de la general  amb un temps de 1h 54m 30s. El Toni Salanova i Roca en la posició 141 de la general i 2n per grups d'edat amb un temps de 2h 01m 00s i la Susana Llopart i Belloc en la posició 166 de la general i amb un temps de 2h 13m 05s.

XXI DUATLÓ DE REUS 2012


Aquest diumenge passat, 4 de març, 221 duatletes van prendre la sortida a la XXI duatló Ciutat de Reus, proba puntuable pel circuit català de duatló i lliga de clubs. La duatló que durant els últims anys ha estat en el punt de mira per la mala organització i la perillositat del circuit de ciclisme (un tram passava per l’autovia sense estar tallada al trànsit), aquest any ha millorat alguns aspectes, com pot ser canviar totalment d’ubicació el circuit de ciclisme, però ha continuat amb la mancança de voluntaris i claredat en els circuits. Un exemple clar es que les noies que van realitzar la duatló van sortir 3 minuts mes tard que els nois i per una manca de coordinació amb els voluntaris que es trobaven a les cruïlles al passar els nois aquests van marxar, deixant a les noies sense indicacions de per on havien de córrer. Al final les noies van acabar fent gairebé 2km més del que tocava, però per sort totes van realitzar el mateix circuit i no va haver problemes al realitzar les classificacions finals.

A banda d’aquest incident, la duatló que va ser de tipus esprint (5km-22km-2km) va transcórrer amb un sol radiant i la van finalitzar 190 duatletes, 27 de les quals van ser noies. Els guanyadors absoluts de la prova van ser l’Eduard Queralt del C.N.Reus Ploms amb un temps de 1:01:30 seguit de L’Ivan Limia del CERRR Igualada i tercer va ser el León Martín Drajer del C.T. Runners World.Pel que fa a les noies la guanyadora va ser la Junior Carla Bertos del C.N. Prat Triatló amb un temps de 01:20:39 amb un esprint final amb la veterana Montserrat Cinca del C.N.Reus Ploms. Tercera de la general i primera de la categoria absoluta va ser la Igualadina del C.A.Igualada Triatló Elena Barlabé, amb un temps de 01:21:35, mantenint així el lideratge del circuit català de duatló 2012. Per equips els guanyadors van ser els amfitrions de la proba, el C.N.Reus Ploms tant en homes com en dones. La pròxima duatló del circuit català es a la Garrotxa, concretament a Castellfollit de la Roca, on també engloba el Campionat Nacional de Catalunya per categories.